Apartmaji Zornik obiskovalcem bovške doline ponujajo nastanitve različnih velikosti

V Bovcu ponujamo več apartmajev, ki so zaokrožene celote in polno funkcionalno opremljeni. Gostje lahko brezplačno uporabljajo parkirišče, brezžični internet in letno kuhinjo. Enote so različnih velikosti in primerne za bivanje 2 – 10 oseb.

Apartmaji Zornik so locirani v idilični vasici Čezsoča, ki je od Bovca oddaljena 3km. Do središča Bovca je le 5 minut vožnje z avtomobilom. Lokacija apartmajev je na koncu vasi v mirnem okolju, obdanem z naravo in gorami. Apartmaji Zornik tako predstavljajo idealno izhodišče za raznorazne aktivnosti. Okolica je primerna za pohodnike, kolesarje, smučarje, navdušence nad adrenalinskimi športi, ter vse druge ljubitelje narave.

Nastanitve Zornik

PočitniškaHiška

Počitniška hiška sprejme do 6 oseb. Ima dve spalnici, v eni je zakonska postelja, v drugi pa tri posamezne postelje. Dodatna postelja je v hodniku pred vhodom v spalnice. V hiški je tudi dnevna soba, kuhinja in kopalnica. Zunaj pa je nadstrešek z vrtnim pohištvom. Gostje imajo brezplačno parkirišče, prostor za peko in WiFi.

Info in rezervacije: +386 (0)31 808 075 ali info@hydromania.si

Apartma1/10

Nastanitvena enota lahko sprejme 10 oseb. Apartma obsega 5 spalnic, od katerih je v štirih zakonska postelja, v eni pa pograd. Apartma ima kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo z balkonom in dve kopalnici. Gostje lahko brezplačno uporabljajo parkirišče, WiFi in letno kuhinjo.

Info in rezervacije: +386 (0)31 808 075 ali info@hydromania.si

Apartma1/4

Nastanitvena enota lahko sprejme 4 osebe. Apartma obsega 2 spalnici z veliko zakonsko posteljo, kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo in kopalnico. Gostje lahko brezplačno uporabljajo parkirišče, WiFi in letno kuhinjo.

Info in rezervacije: +386 (0)31 808 075 ali info@hydromania.si

Apartma1/2

Nastanitvena enota lahko sprejme 2 osebi. Apartma obsega spalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo, manjši balkon in kopalnico. Gostje lahko brezplačno uporabljajo parkirišče, WiFi in letno kuhinjo.

Info in rezervacije: +386 (0)31 808 075 ali info@hydromania.si

*Ponudnik nastanitev je PRO-Z, Jan Zornik s.p.. Plačilo nastanitev se izvede pri ponudniku.