Zorbing

Zorbing (tudi Zorb, Sphering, Orbing, Globe-Riding) je vrsta rekreacije pri kateri se v veliki krogli spuščamo po klančini. Šport izhaja iz Nove Zelandije in velja za zmerno adrenalinsko aktivnost.

Se še spomnite, ko ste se kot otroci kotalili po sosedovem klancu? No, sedaj vam ponujamo možnost, da to izkušnjo naredite še bolj adrenalinsko.

Zorbing žoga ima premer 3m in je narejena iz posebnega materiala. Znotraj te krogle je še ena krogla, kjer je prostor za dve osebi. Zorbonavt (oseba, ki je v zorbu) je v notranji krogli pritrjen z večtočkovnim sistemom, ki zagotavlja oporo med kotaljenjem. Osebi v zorbu sta obrnjeni ena proti drugi in tako stalno v vidnem stiku. S tem je dosežena uravnotežena vožnja in polna mera smeha.

Zorbing v Bovcu

Zorbing

Poleg zorbinga vam lahko v našem centru pripravimo tudi piknik ali team building dogodek. Igrate lahko odbojko, mini namizni tenis, badminton, preizkusite ravnotežje na slacklinu ali pa si podajate frizbi.

Zorbing žoga je kot atrakcija primerna za razne prireditve in promocijske dogodke. Pri nas lahko, za popestritev vaše posebne priložnosti, zorb tudi najamete.

Info in rezervacije: +386 (0)31 808 075 ali info@hydromania.si