Klasični rafting na Soči

Rafting na Soči

Vzemite si trenutek zase in ga izkoristite v idiličnem okolju, ki ga ponuja BovecRafting na Soči vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih!

Program Rafting Soča predstavlja aktivnost, ki se ji vsi pravi adrenalinski navdušenci preprosto ne morejo upreti. Rafting velja za najbolj priljubljeno aktivnost obiskovalcev turistične destinacije Bovec. Od udeležencev ne zahteva nobenega posebnega predznanja, prav tako pa je aktivnost primerna za vse generacije. Rafting na Soči ponuja idealno kombinacijo športne aktivnostisprostitveadrenalina in doživetja tako za posameznikedružineskupine kot delovne kolektive. Rafting v Bovcu vam lahko dopolni aktivne počitnice ali pa polepša kratek, enodnevni izlet.

Tudi vas mika, da bi se s prijatelji odpravili na rafting po brzicah reke Soče v Bovec, uživali v objemu okoliških gora in si v vročih poletnih dneh privoščili edinstveno osvežitev v reki Soči? Če ste odgovorili z DA, potem le hitro rezervirajte svoje nepozabno doživetje!

Soča in rafting izleti

V naši športni agenciji posebno pozornost namenjamo prav organizaciji rafting izletov po reki Soči. Pri nas rafting ne predstavlja zgolj spusta po reki, temveč smo celotno aktivnost dodelali in povezali v zabavno avanturo. Tako lahko našim gostom ponudimo individualno prilagojene programe. Organiziramo rafting izlete, ki so primerni za otrokedružinestarejšezaključene družbeposlovne kolektive, ter tiste, ki potrebujejo dodatno dozo adrenalina.

Na naših rafting izletih imajo gostje možnost postanka za osvežitev v reki Soči, ter skoke v vodo iz različnih višin, za dodatno animacijo in nagajive igre pa bodo poskrbeli naši izkušeni vodiči. Da bi vam celoten dogodek ostal v trajnem spominu, ter, da bi svoje adrenalinsko doživetje delili s prijatelji, pa vam lahko po končanem izletu utrinke (fotografije in HD posnetke) pošljemo na email.

Preverite našo ugodno ponudbo in rezervirajte svoj termin!