Go to Top

FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

 

Kje je zborno mesto?

Zborno mesto za aktivnosti je v baru na bovškem športnem letališču (Rupa 15, 5230 Bovec) 15 minut pred dogovorjenim terminom. Podrobno lokacijo lahko preverite na povezavi.

Kako je poskrbljeno za varnost?

Pri nas varnost udeležencev postavljamo na prvo mesto. Gostje na vsaki aktivnosti prejmejo ustrezno varnostno opremo iz najkakovostnejših materialov, testirano po evropskih standardih. Pred aktivnostjo se vsakemu udeležencu zagotovi komplet varovalne opreme, ki ga sestavljajo: čelada, rešilni jopič, neoprenska obleka in čevlji, ter anorak.

Na aktivnosti vas spremljajo osebe, ki so usposobljene za reševanje iz divje vode. Gre za domačine, ki reko in teren zelo dobro poznajo, so strokovno usposobljeni, imajo večletne izkušnje z delom v turizmu, ter opravljene vse zakonsko predpisane obveznosti za opravljanje takšnih aktivnosti.

Cene

Cene aktivnosti so določene v ceniku. Cena je “all inclusive” kar pomeni, da je vanjo vključeno vse, tako, da na aktivnosti ne boste imeli nobenih dodatnih ali skritih stroškov. Za aktivosti ponujamo tudi dodatne popuste ter razne akcije, ki si jih lahko pogledate na tej povezavi. V kolikor imate posebne želje nas kontaktirajte in pripravili vam bomo ugodno ponudbo.

Vreme

Vreme na samo izvedo športnih aktivnosti ne vpliva v veliki meri. Vsi udeleženci namreč dobijo primerno opremo, ki jih varuje pred zunanjimi vplivi. Lahko celo rečemo, da je izlet v dežju še bolj edinstven in doživet, kar potrjuje zadovoljstvo vseh tistih skupin, ki so se odločile izlet opraviti v “neidealnem” vremenu.

Starostne omejitve

Za aktivnost je minimalna starost udeležencev nekje:

6 let – rafting

9 let – canyoning, kajak

15 let + dobro plavalsko znanje – hydrospeed

Starostne omejitve navzgor ni. Pomembno je samo kako stari (oziroma mladi) se počutite sami, ter kakšno vrsto aktivnosti vam dopušča vaše zdravstveno stanje.

Izkušnje in fizične sposobnosti

Za aktivnosti ne potrebujete nobenega posebnega predhodnega znanja, saj so vsi programi primerni za začetnike. Od vas se pričakuje le, da se počutite dovolj zdravi in sposobni za določeno aktivnost, ter da znate plavati.

Minimalno število udeležencev

Minimalno število udeležencev v naši športni agenciji ni omejeno. Tako se lahko prijavite tudi individualni gostje in pari. V takih primerih vas bomo priključili k drugi skupini.

Zaradi varnostnih razlogov je potrebno na rafting izletih imeti v čolnu vsaj 4 osebe. Pri drugih aktivnostih pa je minimalno število udeležencev dve osebi.