Akcije sezone 2022

Predsezonski RAFTING, KANJONING in KAJAK popusti 2022!

Spoštovani obiskovalci bovške doline in vsi ljubitelji adrenalinskih aktivnosti!

Reka Soča in njeni pritoki bodo kmalu ponovno odprti za izvajanje adrenalinskih aktivnosti. Letos smo za tiste posebej pogumne, ki se nam bodo na aktivnostih pridružili v mesecu marcu, aprilu in maju, pripravili posebne ugodnosti.

Vabimo vas na na rafting Soča izlet v Bovec. V predsezoni vam priporočamo Dolgi rafting spust (20km), ki poteka na najlepšem delu reke Soče. Zaradi višjega vodostaja je spomladi namreč za rafting na Soči primeren tudi zgornji del reke Soče. Gre za odsek, ki vas s svojo slikovitostjo prav gotovo ne bo pustil ravnodušnih. Rafting na Soči izvajamo vsak dan ob 10.00 in 13.00. V predsezoni pa smo za vas pripravili poseben 10%* popust na naše rafting izlete!

Ali pa mogoče razmišljate o soteskanju v Bovcu? Soteskanje oz. kanjoning (canyoning) je brez dvoma najboljša adrenalinska aktivnost, ki jo lahko doživite v Bovcu. Priporočamo vam kanjoning v soteski Sušec. Gre za kanjon zmerne težavnosti, ki vsebuje vse sestavine, ki se jih od soteskanja pričakuje. Za tiste nevčakane, smo v predsezoni pripravili poseben 10%* popust na soteskanje v soteski Sušec!

Kajakaštvo predstavlja adrenalinsko aktivnost, ki jo preprosto morate poizkusiti. Ta aktivnost pa pridobi še dodatno zanimivost, če se jo izvaja na smaragdni lepotici – reki Soči. Ponujamo vam dve kajakaški doživetji, spust in tečaje. Spust je primeren za goste, ki si želijo predvsem uživanja in relaksacije na izbranem odseku reke Soče. Kajakaški tečaji pa so namenjeni osebam, ki želijo nadgraditi svoje kajakaške veščine.

Razmišljate morda o obisku bovške doline? Morda načrtujete kolesarko ali pohodniško turo s prijatelji? Pri nas vam ponujamo tudi namestitvene kapacitete. Ponujamo vam apartmaje v idilični vasici Čezsoča, ki je od Bovca oddaljena cca. 3km. Apartmaji so različnih kapacitet in lahko gostijo od 2 – 10 oseb. So polno funkcionalno opremljeni, gostje pa lahko koristijo brezplačno parkirišče, WiFi ter letno kuhinjo.

Paket RAFTING + KANJONING = 80€*
Klasični Rafting (Boka/Srpenica – Trnovo) + Kanjoning v soteski Sušec

Paket RATING + KANJONING + KAJAK = 130€

INFORMACIJE:

E: info@hydromania.si

GSM: 031 808 075

*Popust velja za skupino minimalno štirih oseb.