Go to Top

Canyoning Bovec

Canyoning Bovec

canyon2Soteskanje oz. canyoning (kanjoning) je, po mnenju gostov, najbolj adrenalinsko doživetje, ki ga lahko preizkusite v Bovcu. Kanjoning je v bistvu sprehod skozi sotesko manjše reke – potoka. Pri tem na svoji poti premagujete naravne prepreke in uporabljate elemente drugih športov v naravi, kot so: hoja, plezanje, skakanje in plavanje. Za dodatno popestritev poskrbijo naravni tobogani, tolmuni s kristalno čisto vodo ter mogočni slapovi.

V Bovcu in okolici je kar nekaj sotesk, ki so primerne za izvajanje soteskanja, najbolj priljubljena in obiskana pa je soteska potoka Sušec. Kanjoning v Sušcu predstavlja vse kar se od soteskanja pričakuje. Vsebuje številne skoke, drsenje po naravnih tobogani, “skok presenečenja” ter absailing po zadnjem 12-metrskem slapu.

canyoning bovec frataricaNekoliko bolj tehnično zahteven, zato pa toliko bolj zanimiv, je kanjoning v soteski Fratarice. Skoki in naravni tobogani so v tem kanjonu višji, potrebna je tudi uporaba vrvnih tehnik. Najvišji slap v tem kanjonu je visok kar 50m. Kanjoning Fratarica predstavlja tisto pravo doživetje kanjoninga in vam zagotavlja polno mero adrenalina. Ta soteska ne bo pustila ravnodušnih niti največjih adrenalinskih navdušencev.

 

canyoning bovec frataricaCanyoning lahko kombinirate tudi z najbolj priljubljeno aktivnostjo – Raftingom. Pripravili smo namreč posebno ugodno ponudbo za vse, ki se želite preizkusiti v teh dveh adrenalinskih aktivnostih.

Več o popustih in posebni ponudbi>>>

INFO:

GSM: 031 808 075

E: info@hydromania.si